Sanders istorijat

sanders fabrikaSANDERS, Francuska je začetnik, inovator i lider u proizvodnji stočne hrane na internacionalnom i francuskom tržištu.

Početkom prošlog veka, tačnije 1910. godine, farmaceut Luj Sanders (Louis Sanders) otkriva važnost zdrave i kvalitetne hrane tokom procesa rasta i razvoja životinja, te stoga po prvi put uključuje upotrebu vitamina u proizvodnji stočne hrane. Ubrzo nakon toga, osniva i kompaniju SANDERS. Zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom razvoju kompanije, započinje i izvoz (1990. godina) u zemlje Evrope, Afrike i Azije.

Prioriteti grupe su kvalitet i sigurnost ishrane domaćih životinja, kao i inovativnost u proizvodnji i usluga prema kupcima. SANDERS, Francuska poseduje 23 fabrike za proizvodnju stočne hrane i prodaje 3,6 miliona tona godišnje.

SANDERS SH D.O.O Temerin u saradnji sa SANDERS, Francuska Groupe Avril je osnovan 2012g u Temerinu i partner je srpskim odgajivačima u svakodnevnom poslu, oslanja se na iskustvo i stručnost na terenu i predlaže prava rešenja za vašu farmu. Naša primarna i osnovna želja je razvoj i podrška proizvođačima. Poverenje i vernost naših klijenata je naš stalni cilj, kako bi ostvarili partnerski odnos u kom svi dobijaju.sandesrs silosi

Cilj SANDERS SH je optimizacija produktivnosti, zadovoljavanje svih nutritivnih potreba životinja i postizanje najboljeg balansa u njihovoj ishrani. SANDERS SH teži da bude dobar partner svim svojim kupcima. Naši stručnjaci će na terenu podeliti sa Vama SANDERS-ovo dugogodišnje iskustvo, predložiti Vam program ishrane i dati pravu preporuku za optimalan rast i razvoj Vaše stoke.

Ekspertiza SANDERS u ishrani životinja svih vrsta podrazumeva izvrsno poznavanje svih aspekata agroindustrije - od njive do trpeze, kao i poznavanje značaja stočne hrane za kvalitet gotovih proizvoda. Kvalitet proizvoda je određen stalnim kontrolama, svakodnevnim praćenjem svih koraka procesa proizvodnje, kao i strogim kriterijumima odabira dobavljača. U sastavu kompanije SANDERS nalazi se istraživački centar SURŠ, najveći evropski centar za istraživanje, razvoj i primenu u industriji stočne hrane.

 

 

angazovanjeikvalitet4

 

SANDERS SH d.o.o.

Industrijska zona bb

21235 Temerin

+381 60 033 4517

Email:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Prijavite se za newslatter